Zemaj për ardhjen e vaksinave si ndihmë nga Austria: Miku njihet në ditë të vështira

Ish-ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka thënë se ardhja e 4 mijë e 680 vaksinave të Pfizer, është lajm i mirë.


Kështu u shpreh ai nëpërmjet një postimi në Facebook, gjersa shtoi se Austria përveç këshillimeve që i kemi pasur na shtriu dorën me vaksina, ashtu si gjatë historisë.

Zemaj tutje shtoi se çdo vaksinë është e mirëseardhur.

“Gjatë vizitës zyrtare në Vjenë, në takim me ministrin federal të Shëndetësisë, z. Rudolf Anschober, pata theksuar se miqësia e popullit austriak për popullin tonë është vlerë e veçantë”.

“Faleminderit Ambasador, z. Christoph Weidinger dhe ish minister, z. Rudolf Anschober. Faleminderit znj. Ursula von der Leyen dhe komisionerit z. Olivér Várhelyi. Miku njihet në ditë të vështira”, tha ai.