Zhduket një i ri në Ferizaj

Që nga dita e djeshme një i ri nga Ferizaj, është zhdukur. Kështu kanë njoftuar familjarë të tij.


Nëna e tij dje kishte informuar policinë se i biri i saj para disa dite ishte larguar nga shtëpia dhe nuk dihet se ku gjendet.

Njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin.