Zhvillime të jashtëzakonshme, Albin Kurti shkarkon Agim Veliun

Kryeministri Albin Kurti ka shkarkuar Ministrin Agim Veliu.


Këtë gjë e ka konfirmuar kryeminitri Kurti përmes një njoftimi, shkruan Reporteri.net.

“Jam i detyruar të veproj, andaj edhe kam vendosur të shkarkoj z. Veliu nga detyra e Ministrit të Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike. Unë kam njoftuar Kryetarin e LDK-së, Isa Mustafa, për vendimin që kam marrë dhe po ashtu kam kërkuar prej tij që sa më shpejtë të ma dërgojë emrin e ministrit të ri”, thuhet në deklaratën e Kurtit.