I pyetën fotografët se çka është dashuria, ata u përgjigjën me këto fotografi

Ne të gjithë e kemi ndjerë atë në një periudhë të jetës tonë. Poetët shkruajnë mbi të, këngëtarët gjithashtu – dhe një industri e tërë është rritur rreth zbulimit, shprehjes dhe ruajtjes së saj. 


Ata që kanë rënë “në dashuri”, përjetojnë një gamë të ndjenjave intensive, si mendime ndërhyrëse, varësi emocionale, dhe një rritje të energjisë – edhe pse këto ndjenja mund të kufizohen në fazat e hershme të marrëdhënieve.

Megjithatë po tu bëjmë fotografëve pyetjen se çfarë është dashuria, ata nuk do të kenë nevojë për fjalë ngase për këtë më së miri flasin fotot e tyre të mëposhtme, transmeton Reporteri.net.