Afërdita Dreshaj ka famën, por motra e saj bukurinë

Afërdita Dreshaj vazhdontë jetë në çdo hap e vëzhguar nga mediat rozë.


Modelja dhe këngëtarja shqiptare nuk ka ndryshuar aspak mënyrën e të jetuarit edhe pas martesës.

Madje duket veç më e lumtur. Për pak momente ajo ka lënë anash bashkëshortin, për t’u argëtuar me motrën e saj, Jehonën.

Të dyja shfaqen në një fotografi, por Jehona ia ka marrë anën me bukuri, ani pse s’është e famshme.