Armend Rexhepagiqi zgjedh midis Tunës dhe Elvanës

Armend Rexhepagiqi, ka zgjedhur mes Tunës dhe Elvanës.

Edhe pse këngëtari ka punuar me të dyja kohëve të fundit, ai ishte shumë i prerë në përgjigje.

Gjatë një interviste në Klan Kosova, Armendi tregoi shumë gjëra.

Ai konfirmoi se Aida – bashkëshortja e tij nuk do t’i rikthehet muzikës ashtu siç ka bërë vet, tregoi pse nuk është përdorues i rrjeteve sociale dhe shumë gjëra të tjera.

Se kë zgjodhi këngëtari në rubrikën “Haje ose Thuaje” e kuptoni përmes videos së mëposhtme.