“Arrestohem pa bërë gjë”, Stresi debaton me gjykatësin

Një prej 34 të arrestuarëve për sulmin në selinë e Partisë Demokratike, gjatë protestës së 8 janarit është edhe reperi Arkimed Lushaj, ose ndryshe siç e njohin të gjithë Stresi.

Ai sot doli para trupë gjykuese ku kërkoi të lirohet pasi sipas tij është arrestuar pa bërë gjë.

Menjëherë pas deklaratës së tij, ka qenë gjyqtari i çështjes, i cili i ka thënë se ai kishte thënë të njëjtën gjë edhe herën e parë, ndërsa këngëtari u shpreh se, atëherë kishte folur avokati i tij dhe jo ai vetë.

Debati mes Stresit dhe gjyqtarit:

Stresi: Është hera e parë që arrestohem pa bërë asgjë

Gjyqtari: Kështu me ke thënë dhe radhën e parë

Stresi : Atëherë foli avokati, jo unë.