Bebe Rexha sjellë fotografinë që asnjëherë nuk e keni parë, shikoni se si dukej ajo e vogël

Këngëtarja shqiptare me famë botërore, Bebe Rexha, ka pastuar një fotografi me nënën e saj, kur ajo ishte e vogël.


Ajo në ditën e Nënës, ka kujtuar pak nga fëmijëria e saj, ku me gjasë fotografia është realizuar në Shqipëri, shkruan Reporteri.net

Poshtë fotografisë, këngëtarja jonë ka shkruan dy fjalë për nënën, në gjuhën angleze dhe atë shqipe.

“(I love you mama)-Të dua shumë nëna ime, zemra ime”, shkruan Rexha në “Twitter”.

Kujtojmë se Bebe Rexha nuk e harron për as edhe një çast prejardhje e saj, ku në shumë raste është filmuar duke vallëzuar me këngë shqiptare e duke foluar disa fjalë në gjuhën tonë./Reporteri.net/