“Bentley” i importuar nga Morena Taraku rezulton i vjedhur në Gjermani, sekuestrohet nga Policia

Vetura “Bentley” në vlerë prej 250 mijë eurosh, të cilën këngëtarja Morena Taraku tentoi ta fuste në Kosovë si të re duke i ikur pagesës së doganës, është raportuar si e vjedhur në Gjermani.


Sipas Sinjalit, kjo veturë është raportuar si e vjedhur.

Policia e Kosovës e ka marrë këtë informacion dhe sipas kësaj medie ata e kanë lokalizuar veturën dhe tanimë është duke ndodhur sekuestrimi i saj.

Vetura luksoze të cilën këngëtarja e ka deklaruar si të re, kishte 2,194 kilometra të kaluara dhe kishte regjistrim të rregullt në Gjermani të bërë më datë 22.07.2019.