Charlize Theron, tregon se si luftoi me drogën vite më parë

Charlize Theron (43), ka folur në një intervistë të fundit se si ajo kishte përfunduar duke marrë drogë në vitet e 20-ta, kurse pasi kishte mbushur 30 vjet ajo kishte filluar edhe një betejë me alkooholin ku edhe ishte shkuar në regabilitim.


baAktorja Charlize Theron me në fund ka qenë e hapur në një intervistë ku ka thënë se vetëm pas viteve 40-ta ka gjetur “paqe me vetveten”, derisa gjatë viteve 20-ta ishte përballur me drogën kurse në vitet e 30 kishte bërë terapi kundër varësisë së alkoolit.

Aktorja e “Long Shot” (43), ka treguar se ajo e ka ndjerë presionin e jetës me plot përvoja derisa ka udhëtuar nëpër botë,l ka marrë drogë, si dhe ka folur se si kishte kaluar katër muaj në Turqi duke e shëtitur atë.

Gjatë një interviste me Marie Claire, Charlize po ashtu ka pranuar që duke bërë këto gjëra ajo ka parë që është e gatshme që tani të jetojë e qetë, të  këtë fëmijë, pa u penduar për ato që ajo i ka bërë në të kaluarën.