Dafina Zeqiri ndryshoi nëntë herë stilin e flokëve për 3 muaj

Këngëtarja e famshme shqiptare, Dafina Zeqiri njihet si person që i pëlqen të bëjë eksperimente me pamje. Gjatë karrierës së saj shpeshherë kemi ndryshime në dukje si në veshje por edhe në stil të flokëve.

Eksperimentet me stil të flokëve kanë qenë mjaftë të dukshme këtë vit tek Dafina.

Ajo në tre muajt e parë të vitit 2019-të e ka ndryshuar nëntë herë stilin e flokëve.

Përveç flokëve, këngëtarja ka gjetur kohë edhe për projekte muzikore. Dy këngët e saj të fundit “A e man men” dhe “Rofe” kanë qenë mjaftë të komentuara.

6

7