Deputetja Adriana Matoshi: “Dashuria na tregon se qysh duhet të jemi ne si njerëz”


Deputetja dhe aktorja e njohur Adriana Matoshi ka arritur të jetë mjaftë e dashur për publikun falë punës së saj të palodhshme.

Sot me anë të disa pozave dha një mesazh për të gjithë për dashurinë.

‘Ndjenja që e provojmë kur jemi të dashunum duhet me qenë gjendja jonë normale…

Dashnia na tregon më së miri se qysh duhet me qenë ne si njerëz.

T’lumtun,t’buzëqeshun,t’matun t’vullnetshëm❤️’, shkroi ‘Sasa’ krahas imazhit.