‘Dhëndri’ i Kosovës viziton muzeun në Krujë, ja çfarë shkruan ai për Skëndërbeun

Këngëtarja shqiptare me famë ndërkombëtare, Dua Lipa është duke qëndruar në Tiranë. Së bashku me të janë parë edhe familjarët e saj dhe i dashuri.


Kurse sot bashkë me familjen e saj dhe të dashurin e saj Anwar Hadid ajo i ka bërë një vizitë Muzeut të Gjergj Kastrioti Skënderbeu në Krujë.

Hadid ka postuar një fotografi të bustit të Skëndërbeut në Krujë, ku ndër të tjera ai ka shkruar se Skëndërbeu ishte i biri i shqiponjës.

“Skëndërbeu, i biri i shqiponjës. Ky njeri ishte i fortë“, ka shkruar ai në InstaStory.