Diellza Kolgeci shtrihet në spital

Ikona e bukurisë, Diellza Kolgeci është shtrirë në spital.


Ajo është në orët e fundit përpara lindjes së vajzës dhe për këtë arsye është në regjim shtrati.

Muaj më parë ajo bëri një ndenjë ku ftoi miq për të festuar shtatzaninë e saj. Gjinia e foshnjes është vajzë dhe Diellza pritet te lind shpejt.

Kolgeci është e martuar me futbollistin Fisnik Rugova./reporteri.net