E thotë vet Çënari: Djali im është gjysmë shqiptar

Aktori i njohur turk Tolgahan Sayisman i njohur me rolin e ‘Çënarit’ pak kohë më parë kur erdhi në Kosovë, nuk ‘shpëtoi’ pa një intervistë nga Prive.


Ai i shpalosi risitë në karrierë dhe jo vetëm, duke folur edhe për pjesën private.

Tolga mes tjerash duke folur për djalin e tij tha se është gjysmë shqiptar dhe kjo është arsyeja përse nuk ndihet si i huaj sa herë që vjen në trojet shqiptare.

Ndiqeni të plotë më poshtë intervistën e Tolgas: