Enca kërkon një shok të ri për të udhëtuar rreth botës

Këngëtarja, Enca Haxhiu ka kërkuar një shok të ri për udhëtime.


Haxhiu ka kërkuar që shoku i ri të jetë njeri i mirë, beqar dhe argëtues.

”Po shikoj përreth për një shok të ri për të udhëtuar rreth botës së bashku, të jetë beqar, argëtues dhe njeri i mirë”, ka shkruar Enca në instastory.