Geti, Majk dhe Onat në stilin e Ronaldos, sjellin superhitin ‘Vamos’

Anëtarët e mbetur të Babastars kanë publikuar këngën e tyre më të re.


Getoar Selimi, Majk e Onat janë bërë bashkë për këngën më të re, atë me titull ‘Vamos’.

‘Vamos’, që në shqip do të thotë ‘Shkojmë’, bashkon anëtarët që kanë mbetur në labelin Babastars, pas daljes së shumicës së anëtarëve, shkruan Gazeta Express.

Edhe kjo këngë është shumë ritmike, tipike për verë.