Gold Ag kthehet vite pas, takon shokët e klasës

Gold Ag është kthyer vite pas. Ai ka publikuar një foto me shokët e tij nga shkolla e mesme ku janë takuar në një nga restorantet e Prishtinës.


“Pas 14 vitesh u takuam përsëri shoqëria e klasës nga shkolla e mesme. Falenderojmë kujdestaret Ilirjana Çarkaxhiu dhe Shehrije Balaj gjithashtu edhe profesoreshën e gjuhës angleze Dritën që na u bashkuan në këtë mbrëmje”, ka shkruar Gold Ag.

Kujtojmë se reperi Gold Ag është ndër më të pëlqyerit në estradën shqiptare. Vitet e fundit ai më shumë ka realizuar këngë patriotike. /Reporteri.net/.