Ibrahim Tatlisesit i vdes nëna, e dhimbshme si e qan pranë varrit

Ibrahim Tatlises është ikona e muzikës turke.

Këngët e tij janë dëgjuar për vite me radhë nga publiku turk dhe ai i huaj. Ai para pak ditëve humbi nënën dhe duket se ende nuk po e përballon humbjen e tij.

Ai këndoi edhe këngë për të e që i bëri me lot shumë dëgjues të muzikës së tij.