Joe Biden akuzohet për abuzim seksual ndaj ish-ndihmëses së tij

Një ish ndihmëse e kandidatit për president të SHBA’ve, Joe Biden, tha këtë javë se ai e sulmoi seksualisht në 1993.


Tara Reade, e cila ishte në atë kohë duke shërbyer si ndihmëse në zyrën e senatit të Bidenit, tha Biden e puthi atë dhe preku pa dëshirën e saj.Reade tha që ajo e largoi Biden nga ajo dhe ai gjoja u mërzit dhe tha:

Tara Reade, e cila ishte në atë kohë duke shërbyer si ndihmëse në zyrën e senatit të Bidenit, tha Biden e puthi atë dhe preku pa dëshirën e saj.Reade tha që ajo e largoi Biden nga ajo dhe ai gjoja u mërzit dhe tha:‘’Mos bëj kështu. Kam dëgjuar se ju pëlqej.’’

“Ishte gjithçka shpartalluar në atë moment,” tha Reade Halper në intervistë. “Ai ishte, si, mosha e babait tim. Ishte kampion I mbrojtjes së drejtave të grave në sytë e mi. Nuk mund ta besoja që po ndodhte kjo gjë.’’Prillin e kaluar, Reade ishte një nga tetë gratë që akuzoi ish nënkryetarin për prekje të papërshtatshme

Biden, i cili më vonë vazhdoi të jetë nënkryetar para se të kandidonte për president vetë, e mohoi akuzën përmes zëvendës menaxherit të tij të fushatës.“Gratë kanë të drejtë të tregojnë historinë e tyre, dhe reporterët kanë një detyrim që t’i kontrollojnë rreptësisht këto pretendime,” tha Kate Bedingfield.

“Ne i inkurajojmë ata ta bëjnë këtë, sepse këto akuza janë të rreme”.Edhe Presidenti aktual Donald Trump është akuzuar për abuzim seksual. duke filluar nga ngacmimet e deri te sulmet dhe përdhunimet, nga të paktën 21 gra.Presidenti i mohon rregullisht akuzat për abuzim seksual dhe çdoherë I ka cilësuar këto lajme si të rreme.