Karantin Gashi, sonte prej orës 22:00 në Reporteri

Visar Dërmaku, i njohur deri më sot si personazhi ‘Gani Gërmia’, rikthehet me një personazh të ri. ‘Karantin Gashi’ prej sonte në ora 22:00 në Reporteri.net.


Gjatë këtyre ditëve qëndrimi në shtëpi, Gazeta Online “Reporteri.net”, ka menduar që t’u argëtojë me një personazh të ri.

Prej sonte në ora 22:00, përmes Reporteri.net, ju do të njiheni me Karantin Gashin.

Këtë personazh ua sjell Visar Dërmaku, që deri më sot e keni njohur si Gani Gërmia.

Përmes skeçeve të tij, plotë satirë nga përditshmëria sociale dhe politike në vend, e mbyllur në karantina shtëpiake, tash e tutje do të keni edhe një arsyeje më shumë që të RRINI N’SHPI.

Video e parë e Karantin Gashit do të publikohet sonte në ora 22:00, në faqen në Facebook të Reporterit, si dhe në kanalin Reporteri’ në YouTube.