“Ke probleme me formimin”, Arjani nuk përmbahet ndaj Fationit

Fakti që Arjani në njërën nga puntatat e Përputhen përgëzoi Muratin se përdori fjalët si “urdhëro, faleminderit, të lutem” dhe tha se asnjë nga djemtë e tjerë se ka bërë këtë nxiti debatet në studio.


Kjo nuk u prit aspak mirë nga djemtë e sidomos Fationi i cili këtë debat e vazhdoi me tone të forta edhe sot në Përputhen prime por Arjani nuk e kurseu:

Debati: 

Fationi: Ti më këtë që bërë, na hodhe poshtë. Aty ishte ideja që na preke të gjithë

Arjani: Po aq shumë sa ju duhet të reagonit ashtu?

fatjoni: Ashtu si e the na preke. Se ne kemi familje.

Arjani: Ti ngrihesh në këmbë në çdo emision dhe zgërdhihesh këtu.

fatjoni: Këtë e bëj me qëllim.

Arjani: Ke shumë probleme me formimin tënd, me edukatën. je fodull

Fatjoni: Po ti çfarë je?

Arjani: Ke thënë dhe fjalë të ndyra kur kemi qenë në reklamë. këtu unë për këtë punë jam t’ju gjykoj për çfarë bëni.

Fatjoni: Jam lodhur se kam 4 muaj që më bien.