Këngëtarja e njohur në hall, nuk arrinë të paguaj kredinë

Reperja dhe këngëtarja e famshme, Azealia Banks është paditur nga Banka Kombëtare e qytetit të New York-it për mos pagesë të kredisë.


Ajo besohet të ketë borxh rreth 137.000 dollarë

Bossi i bakës akuzoi këngëtaren për hapjen e dy llogarive dhe për mos pagesë të kredisë që nga viti 2016.

Banks po ashtu do të dal para gjykatës edhe me ish të dashurin e saj miliarder, Elon Musk.