Konfiskohet sasi e madhe e duhanit në Gjilan

Dogana e Kosovës ka njoftuar se bashkë me Policinë dhe ATK’në, kanë realizuar një operacion në Gjilan, ku janë kapur sasi e konsiderueshme e duhanit dhe cigareve.


Operacioni është zhvilluar në dy aksione dhe malli i gjetur është sekuestruar.

Reklamë

Më poshtë gjeni mallrat e konfiskuara:

1. Duhan i grirë i përpunuar në paketime 0.5 kg ( me mbishkrime ) = 2120 kg

2. Duhan i grirë i përpunuar refuz = 440 kg

3. Duhan i papërpunuar refuz = 2600 kg

4. Cigare pa banderola [email protected] = 5000 pako = 100000 cigare

5. Cigare pa banderola [email protected], Merhaba = 540 pako= 10800 cigare

6. Aditiv i lëngshëm , aromë për prodhim të duhanit ,, [email protected] 3x 25l = 75 litra

7. Makinë e përdorur për paketim të duhanit Modeli SF 150 LË Nr.( 100kg ) = 1 pce

8. Makina te përdorura per grirje te duhanit pa marka (rreth 400 kg ) = 2 pce

9. Peshore elektrike pesha maksimale 40 kg = 2 pce

10. Ambalazh per paketim te duhanit me mbishkrim nga PVC- Najlloni = 1978 kg

11. Ambalazh per paketim te duhanit me mbishkrim nga kartoni = 1162 kg

Në lokacioni e dytë janë këto të gjetura këto mallra:

1. Duhan i grirë i përpunuar në paketime 0.5 kg ( me mbishkrime ) = 223.5kg

2. Cigare pa banderola Cosmopolitan 5500 pako = 110000 cigare

3. Cigare pa Banderola CANGARO 2430 pako = 48600 cigare

4. Cigare pa Banderola NORTH 3800 pako = 76000 cigare

5. Cigare pa banderola WISTON 1250 pak = 25000 cigare

6. Cigare pa banderola Pall Mall 166 pako= 3320 cigare

7. Cigare pa banderola Marlboro Touch 60 pako = 1200 cigare

8. Cigare pa banderola Marlboro 930 pako = 18600 cigare

9. Cigare pa banderola Kuper 170 pako = 3400 cigare

10. Filtera për cigare me mbishkrime te ndryshme 71 pako = 774000 copë.