Koreografi i njohur i quan vajzat shqiptare trutrasha: Ju intereson vetëm marka e xhipit…

Koreografi Albi Nako ka provokuar sërish me postimin e tij në rrjetet sociale. Pas fotove ngacmuese tashmë, thënia e tij është edhe më e ‘hidhur’ për realitetin në të cilin ai referohet.


Në postimin e fundit Albi e ka një kunjë me vajzat e sotme të cilat i dedikojnë përkushtim pamjes së jashtme e trurin e lënë bosh.

“Nëpër vendbanimet tona nuk ka libra dhe biblioteka, por në çdo lagje ka një palestër për mirëmbajtjen e trupit, sepse tek ne nuk është e turpshme të jesh “trutrashë” por truptrashë. Vashat tona nuk vlerësojnë djalin nëpërmjet asaj që ka në kokë e shpirt, por për nga marka e xhipit dhe nga togëza e rripit”, ka shkruar Albi në “Insta Story.