Ky është vendi që zgjodhi Rita Ora për të drekuar sot

Rita Ora po qëndron në Kosovë për një mision bamirës në bashkëpunim me UNICEF.


Këngëtarja është e shoqëruar nga prindërit e saj, Besnik dhe Vera Ora.

Rita tashmë ka nisur misionin dhe këtë e ka bërë të ditur gjatë ditës, nëna e saj e cila e publikoi një fotografi me të.

Artistja me prejardhje shqiptare, qëndroi sot në Ferizaj, ku edhe drekoi në njërin prej restoranteve me të njohura atje.