Lumi B kërkesë publike për Albin Kurtin

Ai ka nja karrierë të suksesshme, dhe pëlqehet mjaft shumë nga publiku.


Së fundi në një shkrim të publikuar në Instagram, ai ka një pyetje për Albin Kurtin.

“Ka dhez Albin Kurti, a thu ma knon ni refren?”, kishte shkruar Lumi B.