Lumja ashtu si Thaçi, e pa konkurrencë në vallëzim në dasmën e familjes

Mbrëmë kishte dasmë në familjen e presidentit të Kosovës Hashim Thaçi, ku beqarisë i dha fund Vetoni, djali i Nazmi Thaçit.


Vëmendjen në dasmë kanë marrë çifti i ri, por aq më shumë mori vemendje bashkëshortja e presidentit Lumnije Thaçi.

”Nusja” e presidentit po duket shumë elegante e veshur në një fustan shumë të thjeshtë dhe të veçantë.

Shikoni më poshtë pamjet: