Monda publikon “Plagë Dashurie”

Këngëtarja e re Edmonda Bushi-Gecaj, ka publikuar projektin e parë muzikor si solo-këngëtare.


Kënga e lanësuar sot me videoklip ishte paralajmëruar prej ditësh.

Ndërkaq, teksti dhe muzika janë realizuar nga kompozitori Naim Krasniqi.