Motra e Encës publikon foto tërësisht nudo në pjesën e poshtme në faqen +18

Motra e këngëtares, Enca Haxhiu, Uindi ka publikuar një foto në rrjete sociale ku shihet pa të brendshme, e që më këtë foto ajo ka ftuar të gjithë ndjekësit të kyçen në profilin e saj në rrjetin social “Onlyfans”.


Në këtë rrjet social postohen të gjitha fotografi dhe video +18 e që të gjitha këto janë me pagesë dhe për t’u kyçur në të duhet të bëhet një pagesë prej 20 dollarësh në muaj.