Në Ditën e Baballarëve, Adelina Thaçi prekë me postimin

Adelina Thaçi- Meta ka uruar për Ditën Ndërkombëtare të Baballarëve.


Këngëtarja e johur shqiptare, Adelina Thaçi-Meta, i ka prekur të gjithë me postimin e fundit, shkruan atvlive.tv.

Ajo me ndjekësit në Instagram e ka ndarë një postim me të cilin uron Ditën e Baballarëve dhe duke pasur parasysh se e ka humbur ë atin ky fakt i ka prekur të gjithë.

Kujtojmë se e diela e tretë e muajit qershor në SHBA dhe në 111 shtete të tjera të botës shënohet “Dita e baballarëve”.