Nuk e ftoi në dasmë, ja çfarë thotë Beniada për Ilir Shaqirin

Në një intervistë Beniada u pyet nëse ishte mërzitur që Ilir Shaqiri nuk e ftoi në dasmën e tij.

Ajo shprehu se me siguri do ketë pasur arsyet e tij dhe se nuk e vret mendjen për gjëra të vogla.

“Jo. Nuk më mërziti. Po s’më ka ftuar do ketë arsyet e veta. Unë s’e vras fare mendjen, me gjithë gjërat që kemi për të bërë në jetën tonë nuk do e vrasin mendjen që gjërat e vogla. Secili nga ne e dinë vetë se çfarë do të ketë afër”, tha modelja.