Osmani i ‘Stupcave” dhe deputetja e PDK-së, japin shembull të keq për qytetarët

Figurat publike shfaqin nëpër rrjete sociale pothuajse tërë aktivitetin e tyre ditor, përmes së cilave mundohen të jenë më “in”.


Por, shumë herë nga dëshira për të rënë në sy, nuk shikojnë veprimet e tyre, të cilat mund të jenë të gabuara.

Sot, aktori kosovar Osman Azemi, i njohur për rolin e tij si “Teta Gjyli” së bashku me deptuteten e PDK-së, Blerta Deliu-Kodra, dhe persona të tjerë, kanë dalë për ushtrime, por ajo që bie në sy është që këtë aktivitet po e bëjnë në vendin e paraparë për t’u ulur, e madje ky është një shembull i keq për qytetarët.

Shumë afër janë shkallët, të cilat shfrytëzohen për ecje.