Përplasen në komente Sabri Fejzullahu dhe Labinot Tahiri: Çka ka me qesh këtu?

Këngëtari i mirënjohur shqiptar, Sabri Fejzullahu i ka komentuar në një fotografi kolegut të tij, Labinot Tahiri, me mbishkrimin “hahahha”.


E lidhur me këtë, Labinot Tahir ia ka kthyer duke ia parashtruar një pyetje.

“Çka ka me qesh këtu se po qesh ne çdo postim timin?? Kallxom te qeshi edhe un?”, ka shkruar Labi.

Kurse, më pas, Sabri Fejzullahu e ka fshirë menjëherë komentin pasi nuk figuron më në postimin e Labit.

Kujtojmë se nuk është që ka pasur ndonjëherë ndonjë problem mes dyshes së njohur.