Rozana Radi po martohet

Këngëtarja Rozana Radi është një prej emrave më të dashur të skenës muzikore shqiptare.


Artistja së fundi është përgjigjur në pyetjet e fansave, të cilët donin të dinin detaje nga jeta personale dhe ajo profesionale.

Një prej tyre i shkruan “Kur do martohesh?”, kurse Rozi ia ktheu e prerë “Aq shpejt sa sta merr mendja”.

Se a kemi dasmë së shpejti në estradë, nga Rozana Radi, i mbetet kohës ta tregojë të vërtetën.