Shikoni si Rita Ora ecën rrugëve me baltë të Ferizajt

Këngëtaren Rita Ora nuk e ka ndalë as shiu për të kryer misionin e saj humanitar në Kosovë, me ç’rast ka takuar disa familje të varfëra, shkruan Reporteri.net.


Ajo që bie në sy është se Rita ka ecur nëpër rrugët e baltosura të qytetit të Ferizajt, çka tregon se sa me seriozitet merr punët.

Rita ka pasur pranë dhe nënën e saj.

Kujtojmë se Rita ka ardhur në vendlindje, në një mision humanitar, ku në bashkëpunim me UNICEF dhe me kompaninë Escada ku çdo shitje e një çante të kësaj firme do ti dedikohet grave të dhunuara nga lufta dhe fëmijëve të varfër. /Reporteri.net/.