Shpërthen gazetarja e njohur: Dafina Zeqiri është arrogante

Gazetarja e njohur e mediave rozë, Suada Daci ka qenë mysafire në një emision në të cilin ka treguar raportet e saj me shumicën e personazheve të shoëbizit shqiptar.


Duke kritikuar e lavdëruar ata haptazi, ajo ka treguar ngjarje të ndryshme në lidhje me ta.

Ndërsa gjatë intervistës Daci ka treguar se cilin personazh nuk e duron dot, ose I është dukur e keqe.

Daci është përgjigjur, duke thënë se ishte Dafina Zeqiri. Dafina Zeqiri ka treguar Suada pa hezitim,’’ ka ardhur në Tiranë për një koncert dhe kam shkuar ti marr një intervistë, dhe sjellja e saj ngjante me një sjellje prej arrogantje. Ajo që më bëri përshtypje ishte se nuk sillej ashtu vetëm me gazetarët, por edhe stafin e saj sikur ajo ishte diva me e lartë se të gjithë. Atëherë bëra dhe një shkrim: “Dafina Zeqiri vjen në Tiranë me sjelljen e një dive“. Që atëherë nuk e kam kontaktuar më menaxherin e saj për një tjetër intervistë.

Ndërsa kur u pyet se cilin prej artistëve vlerëson më shumë, ajo tha se ka shumër por një nga ta që vlen të përmendet është Mc Kresha.