Tensionohen raportet mes Antonelës dhe Sarës

Sara dhe Geljani kanë pasur takimin e tyre.


Në episodën e sotme është transmetuar takimi romantik i Geljanit dhe Sarës e cila njëherësh edhe e quajti Geljanin si gjysmën tjetër të saj, shkruan lajmi.net.

Antonela në anën tjetër ishte ajo që i doli kundër takimit të tyre dhe u shpreh se ajo e sheh këtë takim të shtirur nga ana e Sarës.

Sara iu kthye duke i thënë se nuk ka përse të jetë i shtirur pasi ajo kishte mundësi edhe me djemtë e tjerë të emisionit por i pëlqen Geljani.

Sara shtoi se ishte ajo e cila e refuzoi Atdheun dhe se nëse do të donte do të vazhdonte me të.