Tuba dhe Kivanc bashkohen në një tjetër projekt

Aktorët e famshëm janë bashkuar sërish.


Tuba Buyukustun dhe Kivanç Tatlitug janë shumë të njohur në Kosovë e Shqipëri me rolet në seriale shumë të suksesshëm.

Por seriali “Xhesuri dhe e bukura” ishte ai që i bëri bashkë dyshen, transmeton lapsi.

Ky serial, prodhim i katër viteve më parë, u transmetua edhe në TV Klan dhe u ndoq shumë nga publiku.

Së fundmi dy aktorët janë bërë sërish bashkë, por jo për një projekt televiziv, serial apo film.

Tuba dhe Kivanç do të mbështesin fushatën e UNICEF për 3000 fëmijë që nuk mund të studiojnë për shkak të pandemisë së Covid-19.

Fushata do u sigurojë këtyre fëmijëve kushtet për të mësuar në shtëpi. Kujtojmë që Tuba dhe Kivanç janë ambasadorë të UNICEF.