Valdrin Sahiti lajmërohet disa ditë pas vaksinimit, tregon gjendjen shëndetësore

Para pak ditëve Valdrin Sahiti njoftoi se është vaksinuar kundër Coronavirusit.


Ai ka marrë shumë pyetje nga ndjekësit e fansat e tij, të cilët kanë qenë kureshtarë të dinë si ndihet ai pas vaksinimit.

Sot përmes një postimi në rrjete sociale ai iu është përgjigjur këtyre pyetjeve, duke treguar gjendjen e tij shëndetësore.

Në instagram ai ka shkruar:

“Per te gjithe qe me kane shkruar ne lidhje me vaksionimin 🙂

Po, po kaloj neper pas efektin e vaksines:… ethe, temperature, plogeshti shume e madhe, kokedhembje dhe simptoma te tilla…. kjo mbase se kam kaluar COV-19 por gjithesesi qendroj me mendimin qe cdo simptome nga vaksina eshte me e arsyeshme dhe efikase sesa mos vaksionimi.

Shëndet”, ka shkuar ai.