Vështirë ta njihni, shikoni sa është dobësuar “Longari” i “Familjes Moderne”

E pabesueshme sa është dobësuar Ilir Prapashtica, “Longari”.


Ata që e njohin aktorin Ilir Prapashtica, e dijnë se ai që nga paraqitjet e para ka qenë me disa kilogram më shumë.

Madje, pesha shpesh edhe e ka bërë ende më interesant aktorin dhe e ka veçuar.

Kush do ta paramendonte që rolin e “Longarit” tek “Familja Moderne”, ta luante një thatanik? Askush.

Por, ani pse i shkonte pesha dhe ishte pjesë edhe e imazhit të tij artistik, Ilir Prapashtica ka vendosur të dobëhet dhe tashmë duket shumë më ndryshe se dikur.

Siç mund ta shihni, ai bënë përpjekje edhe rekreative për të rënë në peshë dhe për ta pasur formën e dëshiruar.