2 raste të reja me Coronavirus në Pukë, 7 mjekë dhe infermierë futen në karantinë

Edhe dy raste të reja në Pukë, në Shqipëri, konstatohen se janë pozitiv me koronavirus.


Sipas mediave të infektuarit janë pjesëtarë të së njëjtës familje, duke e çuar në 3 numrin e familjeve me COVID-19.

Të infektuarat janë nënë e bijë dhe e kanë marrë virusin nga kontakti me pacientin zero.

Tashme zyrtarisht nga spitali i Pukes 7 mjeke dhe infermiere janë në karantine.

Pritet testimi tyre për shkak se kanë patur kontakte me këto persona.