Atentati në Vlorë: Bledar Birçaj u ekzekutua me 10 plumba,dy pistat kryesore të hetimit

Ora News, zbulon ekskluzivisht foton e Bledar Birçaj, pronarit të lokal “The Boss” në zonën e “Lungomares” në Vlorë, i cili mbeti i vrarë me mbi 10 plumba mesditën e sotme në rrugën “Hajro Çakëri”.


Bledar Birçaj, i cili rezulton se në 13 shkurt 2021, ka hyrë në territorin e Shqipëri nga pika kufitare e Muriqanit në Shkodër.

Për policinë dhe prokurorinë e Vlorës ka dyshime se Birçaj ka qënë në Spanjë.

Në vitin 2011, Bledar Birçaj është arrestuar së bashku me një person tjetër ne tentativën për një vrasje.