Bamir Topi jep dorëheqjen nga kreu i FRD-së

Ish presidenti i Republikës Bamir Topi jep dorëheqjen nga posti i Frymës së Re Demokratike.


“Jam dorëheqjen në mënyrë të menjëhershme dhe të parevokueshme nga detyra e kryetarit të FRD-së“, shprehet ndër të tjera Topi.