Bashkëshortja konfirmon vrasjen e grabitësit në Rinas

Në lidhje me ngjarjen e ndodhur dje në Rinas ku u grabitën 10 milionë euro të disa bankave të nivelit të dyte, sot dalin në dritë të tjera detaje.


Pas shkëmbimit të zjarrit më policinë mbeti i vrarë një person.

Ishin mediat greke ato që njoftuan të parat se i vrarë mbeti Admir Murataj, I njohur si vrasës në këtë shtet dhe organizatori i grabitjes së një banke në Larisa.

Murataj është arratisur nga burgu i Trikalas.

Sot policia shqiptare shoqëroi gruan e Admir Murataj, ndërsa ishte ajo që konfirmoi në morg se i vrarë ka mbetur bashkëshorti i saj