Debati në rrjetet sociale: Rama sqaron flamurin grek në fushatën zgjedhore të partisë së tij

Kryeministri Edi Rama ka reaguar lidhur me flamurin grek të shfaqur gjatë mitingut elektoral të Partisë Socialiste në zonën minoritare të Finiqit.


Teksa një qytetar kërkon llogari për këtë ngjarje, Rama tha se ai është flamuri i mjaft minoritarëve dhe si i tillë nuk mund të ndalohet.

Gjithashtu Rama shtoi se flamuri fqinj në zonën minoritare duhet nuk duhet ndjekur shembulli i Serbisë ku flamuri kuq e zi nuk respektohet në Luginën e Preshevës.