Investimi 2 miliardë euro, Rama: Durrësi, Dubai i Vogël i Mesdheut

Kryeministri shqiptar Edi Rama, ka shkruar për investimin 2 miliard euro të Portit të Durrësit nga Mohamed Alabbar themelues dhe pronar i kompanisë EMAAR, i është bërë jehonë në median prestigjoze CNN.


Duke shpërndarë intervistën e realizuar nga CNN, Rama shkruan se Durrësi do të shndërrohet në Dubain e Vogël të Mesdheut.