Makina përfshihet nga flakët në autostradën Lushnjë-Fier

Një makinë ka marrë flakë në autostradën Lushnjë-Fier.


Fatmirësisht nuk ka pasur të lënduar në njerëz, vetëm dëme materiale.

Policia, zjarrfikësja dhe ambulanca kanë mbërritur në kohë, por nuk kanë mundur që të shpëtojnë makinën nga djegia.