Me kapele dhe syze në deti, Atdheu kapet me dy vajzat e “Për’puthen”

Atdheu ka munguar gjatë ditëve të fundit në Për’puthen, pasi ka qenë i infektuar me koronavirus.


Mirëpo, së fundmi ai është parë nën shoqërinë e dy konkurrenteve të këtij emisioni, Sarës dhe Jasminës.

Ata janë fotografuar duke shijuar motin me diell në bregdet. Jasmina dhe Sara shihen nën shoqërinë e tij, ndërsa gjatë javës së kaluar kishin mosmarrëveshje duke akuzuar njëra-tjetrën për takimet e tyre. Ato duket se kanë një shoqëri të mirë jashtë emisionit.

Jasmina, ditën e djeshme ka zhvilluar takimin e saj me djalin nga Kosova, Andin, i cili u shpreh që tani e tutje është i fokusuar vetëm tek ajo.