Moti sot në Shqipëri

Të mërkurën priten reshje lokale në disa qarqe, në përgjithësi, të dobëta.


Ekziston mundësia që në zona shumë të kufizuara të ketë ndonjë reshje në formë shtrëngate me rrufe dhe breshër, më të mundshme në zonat malore dhe ato pranë tyre në Lindje gjatë pasditeve.

Temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:
– Në bregdet: 19 / 31 °C
– Në vendet e ulëta: 18 / 33 °C
– Në vendet malore: 13 / 29 °C